Vienas iš labiausiai mėgstamų šventinių patiekalų – cepelinai. Tai dideli bulvių tešlos koldūnai, paprastai užpildyti mėsa. Šis patiekalas yra itin populiarus tiek tarp vietinių, tiek tarp svečių. Dažnai jie patiekiami su grietine ir spirgučiais. Be to, cepelinai simbolizuoja lietuvišką šilumą ir svetingumą, todėl jų buvimas ant stalo yra itin svarbus. Negalima pamiršti ir šaltibarščių, kurie, […]

Organizuojant teminį banketą, atsiveria galimybė išlaisvinti kūrybiškumą. Galima rinktis retro stilių su vintage akcentais ir senoviniais muzikos kūriniais arba modernią, futuristinę atmosferą su minimalizmu. Kiekviena tema suteikia galimybę sukurti kitokią nuotaiką. Teminiai banketai gali būti susiję su kultūra, sezonu, filmais ar net istoriniais laikotarpiais. Tai praturtina renginio turinį ir suteikia galimybę svečiams dalyvauti interaktyviose veiklose. […]

Lietuvoje po laidotuvių ar atsisveikinimo ceremonijų įprasta, kad artimieji susirenka bendram stalui. Ant jo dažnai būna tradicinių patiekalų: sriubų, mėsos, pyragų, salotų. Svarbu, kad maistas būtų paruoštas su meile ir pagarba, nes tai simbolizuoja bendrystę ir palaikymą sunkiu metu. Gedulingų pietų akivaizdoje dažnai dalinamasi prisiminimais apie mirusįjį. Kalbama apie jo gyvenimą, pasiekimus ir tai, kaip […]

Idealūs užkandžiai patiekti ant mažų lėkščių ar dubenėlių, o kartais net tiesiog ant stalo, kad svečiai galėtų lengvai pasiekti savo mėgstamus. Kuriant tokius užkandžius, estetikai skiriama nemažai dėmesio – juk gražiai atrodantys patiekalai sukelia malonų įspūdį. Žolelės, prieskoniai ar net vaisiai gali būti puikiomis dekoracijomis, suteikiančiomis patiekalams žavesio. Tokie užkandžiai taip pat puikiai tinka dalijimuisi, […]

Maistas šventėms turėtų pasižymėti įvairiapusiškumu. Patiekalai gali apimti tiek klasikinę lietuvišką virtuvę, tiek tarptautinius skonius, tad kiekvienas svečias ras sau patinkantį delikatesą. Pavyzdžiui, „Salote Namoss“ patiekia tradicinius cepelinus, pagamintus iš šviežių bulvių, tačiau su moderniais padažais ir įdarais, kurie praturtina jų skonį. Išskirtinis patiekalų pateikimas yra dar viena svarbi elegantiškos virtuvės dalis. Patiekalai turi būti […]

Vienas iš svarbiausių „Salote Namoss“ privalumų – platus meniu pasirinkimas. Klientai gali rinktis ne tik tradicinius lietuviškus patiekalus, bet ir tarptautinę virtuvę, taip pat vegetariškus ir veganiškus variantus. Visi patiekalai ruošiami iš šviežių, aukštos kokybės ingredientų, o meniu sudaroma atsižvelgiant į sezoninius produktus. Be maisto tiekimo, „Salote Namoss“ siūlo ir pilną renginių organizavimo paslaugų spektrą. […]