Šventinis meniu

ERDVĖS

Didžioji restorano salė (iki 55 žm. ) [salės depozitas 2000 EUR]
Mažoji salė (iki 40 žm.) [salės depozitas 1000 EUR]
Lauko Namoss salė Nr. 1 (iki 28 žm.)
Lauko Namoss salė Nr. 2 (iki 22 žm.)
Lauko terasa (iki 35 žm.)
Pirtis (iki 8 žm.)

Dėmesio!
Taikomas 2 EUR serviravimo mokestis ir 3 EUR aptarnavimo mokestis

Kadangi nuo 2024 metų keičiasi restoranų PVM tarifas (vietoj 9 proc. bus 21 proc.) todėl kainos automatiškai išaugs 12 procentų.

 

Užsakusiems iki 2024-01-10 dienos, taikomos dar senos kainos


MENIU BANKETAMS


47 EUR žmogui 
Šaltieji užkandžiai

Tarteletė su ikrais, sūrio vyniotinis įdarytas vištiena , menkės juostelės alaus tešloje su tar tar padažu, traški vištienos filė piršteliai, daržovių spring rolls’ai su saldžiarūgščiu padažu, salotos/mišrainės  3 rūšys pasirinktinai: (naminės salotos, krabų skonio mišrainė, cezaris su vištiena, tuno salotos, graikiškos salotos, brokolių salotos) , šviežių sezoninių daržovių rinkinys, mėsos asorti, rausva silkė su miško grybais, grill vištienos suktinukai su daržovėmis.

1 karštas patiekalas

Kijevo kotletas/ Vištienos kepsnys įdarytas 2 sūriais / Kiaulienos šašlykas/ vištienos šašlykas / kiaulienos sprandinės kepsnys su grybų padažu / kiaulienos šonkauliai

Stalo vanduo, mūsų gamybos gėrimas, juoda kava, juoda arbata

55 EUR žmogui 

Špinatų vyniotinis su sūdyta lašiša, sūrio vyniotinis įdarytas vištiena su traškia plutele, menkės juostelės alaus tešloje su tar tar padažu, traški vištienos filė piršteliai daržovių spring rolls’ai su saldžiarūgščiu padažu, salotos/mišrainės  3 rūšys pasirinktinai (naminės salotos, krabų skonio mišrainė, cezaris su vištiena, tuno salotos, graikiškos salotos, brokolių salotos, azijietiškos), šviežių sezoninių daržovių rinkinys, mūsų gamybos mėsos asorti, rausva silkė su miško grybais,  grill vištienos suktinukai su daržovėmis, keptų baklažanų suktinukai su tepamuoju sūriu Filadelfija, graikinių riešutų bei žalumynų įdaru. Tartaletė su maskarponės ir Džiugo sūrio kremu bei raudonaisiais ikrais. Keptos lašišos vyniotinis su įdaryto sterko terinu arba kepta lašiša. Brusketos su Serano kumpiu, brie sūriu, figų džemu ir gražgarstėmis.

1 karštas patiekalas

Kijevo kotletas/ Vištienos kepsnys įdarytas 2 sūriais / Kiaulienos šašlykas/ vištienos šašlykas / kiaulienos sprandinės kepsnys su grybų padažu/ Kepta lašišos filė su raudonaisiais ikrais / kiaulienos šonkauliai

Stalo vanduo, mūsų gamybos gėrimas, juoda kava, juoda arbata

66 EUR žmogui 
Pasitikimo gėrimas

Vynas (raudonas arba baltas) arba putojantis vynas.

Šaltieji užkandžiai

Špinatų vyniotinis su sūdyta lašiša, įdaryta vištiena su pistacijomis arba sūrio vyniotinis įdarytas vištiena su traškia plutele, menkės juostelės alaus tešloje su tar tar padažu, traški vištienos filė piršteliai, daržovių spring rolls’ai su saldžiarūgščiu padažu, salotos/mišrainės rūšys pasirinktinai: (naminės salotos, krabų skonio mišrainė, cezaris su vištiena, tuno salotos, graikiškos salotos, brokolių salotos, azijietiškos), šviežių sezoninių daržovių rinkinys, mūsų gamybos mėsos asorti, rausva silkė su miško grybais, grill vištienos suktinukai su daržovėmis, keptų baklažanų suktinukai su tepamuoju sūriu Filadelfija, graikinių riešutų bei žalumynų įdaru. Tartaletė su maskarponės ir Džiugo sūrio kremu bei raudonaisiais ikrais. Keptos lašišos vyniotinis su įdaryto sterko terinu arba kepta lašiša. Brusketos su Serano kumpiu, brie sūriu, figų džemu ir gražgarstėmis. Brusketos su krevetėmis, dideliais kaparėliais bei avietėmis. Keptos tigrinės krevetės, kataifi tešloje su saldžiarūgščiu padažu.

1 karštas patiekalas

Kijevo kotletas/ Vištienos kepsnys įdarytas 2 sūriais / Kiaulienos šašlykas/ vištienos šašlykas / kiaulienos sprandinės kepsnys su grybų padažu/ Kepta lašišos filė su raudonaisiais ikrais/ kiaulienos šonkauliai

 + Vaisių asorti, mūsų gamybos desertai
 + Stalo vanduo, mūsų gamybos gėrimas, juoda kava, juoda arbata.

MENIU VESTUVĖMS

Vestuvėms meniu sudaromas pagal individualų planą ir norų sąrašą.



Banketams skiriamos 8 valandos. Nuo 24:00 skaičiuojama papildomai vienos valandos mokestis, todėl rekomenduojame banketus pradėti nuo 12:00 / 13:00 /14:00 /15:00 / 16:00


Papildoma 1 val. 60 Eur (Nuo 20:00 iki 24:00 val.)
Papildoma 1 val. 140 EUR (nuo 00 val. iki 03:00)
Papildoma 1 val. 240 EUR (nuo 03 val. – 04:00 val.)

Papildomai:

Kėdės užvalkalai su kaspinu 1 vnt. 3 EUR
Projektoriaus nuoma 30 EUR
Žvakidė (be žvakių) nuo 5EUR

Pirties nuoma (tik užsakant furšetą ar banketą) kaina 300 Eur